Telefon icon

(044) 223 38 55

Ks icon

(096) 585 99 55

Vodafone icon

(095) 389 99 55

Статті

Переваги системи обігріву SOLARX

%d0%98%d0%bd%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%8f %d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%b0  %d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82

ЕКОНОМІЧНІСТЬ

Однією з найбільш вагомих причин визначальною вибір системи обігріву SOLARX є низьке енергоспоживання і мінімальні витрати. Невисока вартість нагрівальної плівки і простий монтаж в порівнянні з традиційними і альтернативними джерелами обігріву є головними у виборі системи обігріву SOLARX. Монтаж системи обігріву SOLARX не займає багато часу: 2-3 години і система готова до експлуатації. Також система не вимагає витрат на експлуатаційне обслуговування.

Приміщення нагрівається швидко і рівномірно протягом 4-8 хвилин, в той час як використання інших систем обігріву дозволить вирішити це завдання в кращому випадку за кілька годин. Більше 90% теплового випромінювання карбонових смуг припадає на частку інфрачервоних променів далекого спектра, які нагрівають не повітря в приміщенні, а безпосередньо предмети, що знаходяться в ньому. Саме це дає можливість економити до 30% електроенергії в порівнянні з традиційними системами обігріву будинку.

Передача тепла від системи обігріву до предметів відбувається практично миттєво, тому немає необхідності в постійному або попередньому нагріванні приміщень. ККД ІНФРАЧЕРВОНОЇ ПЛІВКИ 99%.

До переваг системи SOLARX також відноситься відсутність бетонної стяжки при її укладанні. Облаштування стяжки не дешеве, і до того ж її не потрібно додатково прогрівати, витрачаючи на це електроенергію. Система обігріву SOLARX дозволяє забезпечити моментальний нагрів підлоги і в найкоротші терміни наповнити приміщення теплом в незалежності від того, який тип підлогового покриття в приміщенні.

НАДІЙНІСТЬ.

Система настільки проста і надійна, що гарантійний термін на нагрівальну плівку становить 10 років, а підтверджений термін експлуатації більше 20 років. Наявність антііскровой захисту сприяє абсолютної безпеки і продовжує термін служби нагрівальної плівки.

Системи обігріву SOLARX не вимагають додаткового обслуговування під час експлуатації і вкрай рідко виходять з ладу. Якщо з яких-небудь причин це все ж сталося, то немає необхідності повністю міняти інфрачервону нагрівальну плівку, досить лише замінити ту її частину, яка виявилася пошкодженою.

Використання паралельного з'єднання, дозволяє експлуатувати систему обігріву SOLARX, навіть при виході з ладу декількох нагрівальних смуг. Кожна смуга нагрівальної плівки в цій системі може працювати як окрема обігріває одиниця, не пов'язана з працездатністю інших елементів.

ЕСТЕТІЧНІСТЬ.

Система обігріву SOLARX встановлюється під верхню поверхню підлоги, стіни, стелі і абсолютно непомітна. Про її присутності, свідчить лише терморегулятор, встановлений на стіні і комфортне відчуття тепла в приміщенні. Подібна установка системи обігріву SOLARX не скорочує життєвого простору, і дозволяє не тільки не турбуватися про додаткові електричних нагрівачах в зимовий період і в міжсезоння, але і відмовитися від альтернативних електричних джерел опалення.

БЕЗПЕКА.

Інфрачервона нагрівальна плівка SOLARX має багатошарову захист, яка забезпечує термостійкість, захист від вологи і механічних пошкоджень. Контакти закривають подвійною ізоляцією, яка надійно захищає їх від потрапляння вологи та повітря, перешкоджаючи процесу окислення і корозії. Інфрачервона нагрівальна плівка SOLARX на відміну від плівок конкурентів має антііскровую захист. Все перераховане свідчить про те, що система обігріву SOLARX абсолютно безпечна.

Іноді людей насторожує присутність в назві слова «інфрачервона».

Інфрачервоні промені абсолютно безпечні для організму людини на відміну від рентгенівських, ультрафіолетових або НВЧ. В інфрачервоному спектрі є область з довжинами хвиль приблизно від 7 до 14 мкм (так звана довгохвильова частина інфрачервоного діапазону), що надає на організм людини по-справжньому унікально. Ця частина інфрачервоного випромінювання відповідає випромінюванню самого людського тіла з максимумом на довжині хвилі близько 10 мкм. Тому будь-яке зовнішнє випромінювання з такими довжинами хвиль наш організм сприймає як «своє». Найвідоміший природний джерело інфрачервоних променів на нашій Землі - це Сонце. Інфрачервоне випромінювання широко використовується в медицині для виходжування новонароджених, стимуляції імунної системи, підвищує захисну функцію організму. Використання системи обігріву SOLARX сприяє іонізації повітря. Аніони очищають, стерилізують повітря і надають йому антисептичні якості.

КОМФОРТ

Обігрів приміщення за допомогою системи SOLARX є найбільш комфортним і здоровим. Система SOLARX рівномірно прогріває все приміщення, не створюючи кордонів теплого і холодного повітря і мікро протягів.

Система SOLARX нагріває не повітря, а навколишні предмети, які згодом віддають своє тепло. Тому при роботі система не сушить і не забруднює повітря, підтримуючи оптимальну температуру.

Дихати в опалювальному приміщенні легко і приємно.

При використанні системи обігріву SOLARX, тепло піднімається знизу, і поступово прогріває приміщення. Найбільш теплі шари розташовуються внизу, і в міру поширення, поступово охолоджуються, в середньому на 0,3 градуса на 1 метр висоти. Завдяки цьому створюється найбільш комфортні умови: найтепліше у ніг і злегка свіжо в районі голови. Особливо подібна схема розподілу тепла, зручна в приміщеннях з високими стелями. Так як тепло поширюється знизу і по всій площі опалювального приміщення, то не створюються конвекційні потоки і надмірна циркуляція повітря, яка властива традиційним конвекційним системам і батареям центрального опалення. Відсутність конвекційних потоків, запобігає розповсюдженню шкідливих бактерій через пил.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Система обігріву SOLARX може служити як основна, резервна або додаткова - комфортна система опалення, в будь-якому типі житлового і цивільного будівництва. За допомогою інфрачервоної плівки можна обігрівати будь-які горизонтальні і вертикальні поверхні, а також: дахи, стелі, стіни, колони і предмети інтер'єру, місця мешкання тварин, тераріуми, грунт в теплицях, ємності, а також захистити дзеркала від запотівання і ін.

Система обігріву SOLARX може використовуватися в створенні різних по площі і конфігурації локальних джерел тепла.

Система обігріву SOLARX сумісна з усіма видами верхнього покриття підлоги - ламінат, лінолеум, ковролін, паркет, паркетна дошка, керамічна плитка. Використовуючи нагрівальну плівку, ви зможете встановити «тепла підлога» в будь-якому місці вашого будинку, під будь-яким покриттям.